MENU
PIĄTEK
KOLACJA – godz. 20:00
- Potrawka z indyka
- Roladki z łososiem i szynką
- Sałatka krabowa
- Deska serów
- Chleb na zakwasie, smalec, ogórki kiszone
- Napoje zimne i gorące: woda, lemoniada, herbata
SOBOTA
ŚNIADANIE (szwedzki stół) – 9:00-10:00
- Jajka na twardo
- Parówki
- Ser żółty, wędliny
- Twaróg
- Miód
- Dżem
- Chleb
- Masło
- Kawa, herbata, sok pomarańczowy i jabłkowy
OBIAD 13:30
- Zupa krem z grzankami
- Spaghetti do wyboru: Bolognese, Puttanesca lub Napoli
- Świeża sałata z pomidorami, ogórkiem, papryką i sosem vinaigrette
- Lemoniada
- Herbata i kawa na życzenie
- Deser: tarta owocowa lub lody z owocami
KOLACJA (grill) od godz. 20:00
- Karkówka, piersi z indyka w zaprawie
- Kiełbaski, kaszanki
- Grillowane warzywa: cukinia, papryka, pieczarki, cebula
- Pieczywo czosnkowe
- Woda, lemoniada
- Piwo, wino
NIEDZIELA
SNIADANIE godz. 9:00-10:00
- Jajka na twardo
- Parówki
- Ser żółty, wędliny
- Twaróg
- Miód
- Dżem
- Chleb
- Masło
- Kawa, herbata, sok pomarańczowy i jabłkowy
OBIAD godz. 15:00
- Leczo mięsne i wege do wyboru
- Ryż pieczywo do wyboru
- Woda, Lemoniada
- Kawa, herbata na życzenie
- Deser: szarlotka.